15 Aralık 2009 Salı

MÜZİK

KYLIE'DEN YENİ ALBÜM



Kylie Minogue, canLı  performans kayıtlarından oluşan yepyeni ve muhteşem bir albüm sunmaya hazırlanıyor.''Kylie in New York'' ismini taşıyacak bu albüm güzel şarkıcının Kuzey Amerika Turnesinin son performansının kayıtlarından oluşuyor.Minoge'un 13 Ekim'de Hammerstein Ballroom'da verdiği bu konser albüm olarak 14 Aralık'ta raflarda yerini alacak.
''Showgirl Homecoming Live'' ve ''Intimate and Live''dan sonra üçüncü canlı performans albümüyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.




Pandora'nın Kutusu is pleased to announce the release of Kylie's new live album 'KYLIE LIVE IN NEW YORK' on December 14th on Parlophone Records!


The album, recorded on the last date of her North American tour this year at Hammerstein Ballroom in New York, will be exclusively available as a download.
And that's not all, we're extremely excited to announce that fans will be able to listen to the first half of the New York concert pre-release, exclusively on YouTube from Midnight December 12 at Kylie's YouTube






GOLDFRAPP'TEN YENİ ALBÜM



Goldfrapp yeni albümünün adını Head First olduğunu geçtiğimiz günlerde açıkladı.8 Martta çıkacak olan albüm ilk Single Rocket'ın ardından 22 Martta raflarda yerini alacak.Grubun beşinci stüdyo albümü olan Head First, yine Grubun üyeleri Alison Goldfrapp ve Will Gregory prodüktörlüğünde kaydedildi.
Bugüne kadar çıkardığı albümler



İlk albümleri ''Felt Mountain'' ile başarı yakalayan Goldfrapp grubu ardından ikinci albümleri ''Black Cherry'' ile büyük başarı sağladı.Ardından gelen üçüncü albümü ''Supernature'' yıldızları görmeden dinlenmeyecek parıltılı bir glam-pop albümü...
Sizin için birkaç Goldfarpp Klibi:

müzik - goldfrapp - ride a white horse

izlesene.com





Video: Goldfrapp - Utopia   Benzer: goldfrapp, utopia, song, music,














ROCK'IN KRALİÇESİ ŞEBNEM FERAH'TAN YENİ ALBÜM






Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah'ın merakla beklenen 6. stüdyo albümü "Benim Adım Orman" Pasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık'ta müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor.Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah'a ait 12 şarkının yer aldığı "Benim Adım Orman" albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı. Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları'nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah'a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan İlkan eşlik ediyor. Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile müzikseverlerle buluşacak olan Şebnem Ferah, bu zaman zarfında "İstanbul Symphonic Project" eşliğinde Bostancı Gösteri Merkezi'nde verdiği konserin kayıtlarını DVD ve CD seçenekleriyle yayınladı. Pasaj Müzik etiketi ile yayınlanan "10 Mart 2007 İstanbul Konseri" DVD'si, "Türkiye'nin En Çok Satan Konser DVD'si" ünvanını aldı. Dört Gözle bu albümü bekleyenler arasındayız :)


SLAYER'DAN YEPYENİ BİR ALBÜM







Günümüzün en önemli metal gruplarından Slayer uzun bir aradan sonra yine birbirinden değişik şarkılarıyla karşımızda.
Uzun soluklu efsanevi metal grubu Slayer'ın 11. stüdyo albümü: World Painted Blood albümünün kapağı 4 farklı şekilde satışa sunuluyor! Albümün için yer alan kuru kafalı görsel, diğer albümlerdeki görsellerle yanyana getirildiğinde "World Painted Blood" yani "Kana Bulanmış Dünya" görseli ortaya çıkıyor.

Gerek şarkı sözleriyle gerek rahatsız ediciye kaçan muhalif görsel kullanımları ve sınır tanımayan soluk kesen müziği ile Slayer günümüzünen en aykırı, radikal ve en saygın metal gruplarından biri kabul ediliyor! Grup, yıllar süren müzik çalışmalarının karşılığını tüm dünyadaki hayranlarının olumlu tepkileriyle alırken nihayet uluslararası başarısını aldığı 2 Grammy ödülü ile de kanıtlamış oldu!


COLDPLAY'DEN YENİ ALBÜM HAZIRLIKLARI






Kaliteli ve Başarılı gruplardan bir tanesi olan Coldplay, yeni albümü için hazırlıklara çoktan başladı. "Viva La Vida" albümüyle dünya çapında büyük başarı yakalayan ve sayısız konser veren Coldplay, yeni albümünü 2010'da hayranlarına sunacak. Müzik dünyasında dolaşan söylentiler Chris Martin'in bu kez akustik tınılara daha fazla yer vermek istediği yönünde...sizin için bir kaç ColdPlay videosu... :)







müzik - coldplay ~~ clocks

izlesene.com






müzik - coldplay - viva la vida

izlesene.com





müzik - coldplay - fix you

izlesene.com



MOĞOLLAR VE ''UMUT YOLU''






Moğollar yeni albümleri 'Umut Yolunu Bulur' ile beş yıl aradan sonra sevenleriyle buluşuyor. Geçtiğimiz sene 40. kuruluş yılını görkemli bir Türkiye turnesi ile kutlayan, Türk Rock Müziği'nin öncü temsilcisi Moğollar

birçok ulusal ve uluslararası ödülü sığdırdığı kariyerine, beş yıllık bir aradan sonra 'Umut Yolunu Bulur' isimli albümüyle devam ediyor.Cahit Berkay, Taner Öngür, Engin Yörükoğlu, ve Serhat Ersöz' den oluşan çekirdek kadrosuna, 2008'de Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca'yı solist olarak dâhil eden Moğollar; 'Umut Yolunu Bulur' albümlerinin kayıtları sırasında müzisyen Utku Ünal'ı da, 2.davulcu olarak ekibine kattı. Genişleyen ve güçlenen kadrosuyla Moğollar, kırk yılı aşkın müzik kariyerine, yeni bir albüm ekleyerek devam ediyor.Moğollar, hem kulaklarımızın aşina olduğu, hem de yepyeni pırıltılar barındıran 'Umut Yolunu Bulur' adlı albümleri ile, çoğumuzdan daha genç ve dinamik olduklarını bir kez daha gösteriyor ve 40 yıllık macera dolu yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor...



KEŞHA VE ''ANİMAL''





Ke$ha'nın 5 Ocak 2010'da çıkacak olan albümü 'Animal' 12 Şarkıdan oluşmakta.22 yaşındaki TiK-ToK yıldızı, 13 şarkıdan oluşan yeni albümünün re-mastering'inin henüz geçtiğimiz gün tamamlandığını açıkladı. Electro-pop tarzındaki albüm New York'ta kaydedildi.5 Ekim'de çıkan albümün ilk single'ı ve albümdeki diğer 12 şarkının şarkı sözlerinde Ke$ha'nın imzası bulunuyor.



MADDONA VE ''ROVELVER''




 Madonna yeni single'ı Revolver'ı 14 Aralık'ta çıkarıyor.

Üçüncü toplama albümü Celebration'dan çıkacak olan Revolver, Madonna & Lil Wayne düetini de beraberinde getiriyor. Revolver, albümde bulunan üç yeni şarkıdan biri. Diğerleri ise albüme adını veren Celebration ve It's So Cool.
Celebration, Madonna'nın 1982 yılından beri birlikte çalıştığı plak şirketi Warner Bros.'tan da çıkan son albüm olma özelliğini taşıyor.Gözlerden kaçmayan bir noktada ileriki yaşına rağmen güzelliğinden ve enerjisinden hiçbir şey kaybetmemesi...


''KİŞİYE ÖZEL'' VE HÜLYA AVŞAR

 Uzun süredir albüm çalışması yapmayan Hülya Avşar yine yepyeni ve birbirinden güzel parçalarıyla bizlerle...Albümde en dikkat çeken parçalardan bir tanesi olan ''Sonsuza Dek''  gerçekten çok güzel bir parça ayrıca albümde 8.parça olan ''Sensiz Kaldım'' şarkısı suat suna'nın yazmış olduğu ve daha öncede Hülya Avşar'ın seslendirdiği duygusal parçalardan bir tanesi .Albümdeki parçalar;




01. N'apim Yani ,02.Sonsuza Dek,03.Siyahımsı ,04.Hayat Mı Bu, 05.Ne Olmuş,
06.Tiryakinim, 07.Bi Düş Bi Telaş, 08.Sensiz Kaldım, 09.Sonsuza Dek (remix)


UZUN BİR ARADAN SONRA YONCALODİ





1993'te arkadaşlarıyla kurduğu müzik grubuyla profesyonel olarak sanat hayatında yerini almaya başlayan Lodi, 1996 yılında Sony Müzik ile albüm anlaşması imzalayarak 1999 yılı Şubat ayında, kendi adıyla ilk albümünü çıkarmıştır.
Duygusal parçalarıyla tanıdığımız yoncalodi Single albümü  ''Emanet''ile  yepyeni tarzıyla  karşımızda.Tarzını hiç bozmayan sanatçı hayranlarına yine birbirinden güzel şarkılarla döndü.Tabiki bizimde albümde en beğendiğimiz şarkılardan bir tanesi ''Emanet'' parçası. Kendinize bir içki alın, ışıkları loş yapın ve bu şarkıyı dinleyin bizden sizlere... :)








müzik - yonca lodi - emanet

izlesene.com

2 yorum:

  1. Kylie minogue,coldplay ve madonna dunyanin yetistirdigi en basarili sanatcilarindan...

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle madonna özellikle ilerlemiş yaşına rağmen süper :)

    YanıtlaSil