21 Kasım 2009 Cumartesi

UGG ÇILGINLIĞI ALDI BAŞINI GİDİYOOOOR !!! : )

 Avusturalyalı sörfçülerin denizden çıkınca ayaklarını sıcak tutmak için giydiği Ugg tipi botlar son 2 yıldır moda dünyasının göz bebeği . Çıplak ayağa giyilen kuzu derisinden yapılan bu botlar doğal klima işlevi de görüyor. Amerika'da başlayan bu çılgınlık ülkemizde de tam gaz devam ediyor. Kimileri tarafından
"Astronot ayakkabısı ya da Mamut Ayağı" diye nitelendirilsede birçok kişi bu botları rahatlığından dolayı giymeyi tercih ediyor. Kaba görüntüsü inkar edilemeyecek bir gerçek ama biz Ugg'ları rahatlığından dolayı giymeyi seviyoruz.  Bir küçük uyarı! Her şeyin sahtesini çıkarttıkları gibi Ugg'ların da sahteleri çıkartmışlar. Bunu nasıl  anlayabiliriz? Şöyle; arkasında amblemi yoksa ve giydikten 20 dk. sonra ayağı terletmeye başlıyorsa anlayın ki sahte.









MERHABALAR : )



 Biz Serem ve Beril! İki yakın arkadaş olarak bu siteyi siz değerli okuyucularımız için açtık. : ) Haftalardan beri nasıl güzel, eğlenceli ve yararlı bilgiler veren bir site açsak diye düşünürken aklımıza böyle bir site açmak geldi. Umarız verdiğimiz bilgiler hem eğlendirici hem de bilgilendirici olur. Her türlü yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bekliyoruz.
S'amuser : )